Arketip Residence

Характерний вигляд проекту Arketip Residence, зведеному у районі Göktürk, обумовлено близькістю лісу, тісним сусідством приватних будівель та зон загального користування, розмежуванням руху пішоходів та транспортних засобів, а також вимогами щодо ефективнсті функцій основної будівлі. На проект також вплинула самобутня архітектура півночі Туреччини.

Загальні коридори, технічні приміщення та вбиральні, житлові приміщення та тераси розташовані в одну лінію паралельно. Ця структура повторюється для максимально ефективного використання денного світла. Великий простір між лінійними корпусами з апартаментами, які орієнтовано з півночі на південь, служить зоною загального користування та надає зручний доступ до місць відпочинку та розваг на першому підземному рівні. Для квартир на першому поверсі передбачено приватні прибудинкові зони. Деякі квартири мають вихід до критих терас.

Площа забудови: 51 000 м².